Det här med tandblekning

Det här med tandblekning

Godmorgon bloggen och visst är det något speciellt med att vakna upp av solljus som tränger sig in genom persiennerna. Jag befinner mig hemma i Vadstena men jag tror nog att det inte bara är här som solen skiner. I vanliga fall så brukar jag prata om dans och lite om vad jag gör på fritiden men idag är tanken att jag ska diskutera ett angående ett annat samtalsämne. Tandblekning är någonting som jag tänkte prata lite om idag och det är kanske ett lite udda ämne, men jag har haft det i mitt huvud väldigt länge så jag tänker att om jag får skriva av mig lite om det så kanske jag kan fatta ett beslut senare. Det är inte så ofta jag hör om någon som har gjort tandblekning men jag är ganska säker på att det förekommer betydligt mer än vad det pratas om. Just tänder är något som det inte pratas om speciellt ofta, det känns som ett ämne som faktiskt kommer lite undan när man pratar skönhet eller hälsa. Ändå så står vi där framför badrumsspegeln två gånger om dagen och gör allt för att få vitare och friskare tänder. Jag tror att just tandblekning är en av de mest förekommande behandlingarna hos kändisar och folk som bryr sig om sitt utseende. Enligt mig så är tandblekning en väldigt bra lösning om man vill ha vitare tänder och som jag tidigare nämnde så går jag i funderingarna av att genomgå en behandling av det. Jag ser ingen anledningen till att man eventuellt skämmas över att ha gjort en behandling för vitare tänder, människor idag genomgår så många olika skönhetsbehandlingar ändå. Nej om jag skulle ta och kolla ifall det finns någon klinik här i Vadstena som kan erbjuda mig ett vitt leende. Ni får ha det så bra!


Kommentarer är stängda.