Det här med personlig tränare

Det här med personlig tränare

Hej där! Äntligen är jag hundra procent frisk i mitt ben och nu kan jag snart börja kicka boll igen, det känns fantastiskt. Dock så måste jag bygga upp styrkan i kroppen igen och det kommer nog ta ett tag med tanke på att jag inte kunnat träna på ett drygt år. För att få upp motivationen har jag börjat använda mig av en personlig tränare på ett gym i Halmstad som ska hjälpa mig och ska jag vara ärlig så är jag lite nervös över det här. Det är en sak när man har sin coach som står och skriker på en när man spelar boll, då kan jag alltid luta mig tillbaka på mina kvaliteter. Med en personlig tränare på ett gym så kan jag dessvärre inte göra det samma, kondition och styrka har aldrig varit min starka sida. Jag tror på att fotboll spelas med hjärnan och med teknik snarare än med muskler och det har gått bra för mig så jag ser ingen anledning till att släppa den filosofin. Däremot så måste jag bygga upp min styrka för att orka en hel match och för att inte drabbas av ytterligare skador, där kommer en personlig tränare in i bilden. Jag hade antagligen inte gjort det ordentligt om jag inte hade haft någon som stod och ropade på mig. Förmodligen kommer jag vara ganska motstridig ändå och det lär bli en del diskussioner, trots att jag vet att detta är en nödvändighet. Första passet är redan idag och jag ska åka från kontoret i Halmstad vid fyratiden för att hinna till gymmet. Har jag tur så kanske det blir ett lite lugnare pass eftersom det är det första, men någonting säger mig att det här kommer bli en riktig rivstart som lär ge mig träningsvärk i flera dagar framöver. Vi får se hur det blir.


Kommentarer är stängda.