Ömma fötter från tåspetsskor

Ömma fötter från tåspetsskor

God morgon världen och välkommen hit igen. Jag älskar att dansa den stilen jag älskar mest är balett. Jag tar två balettklasser per dag och det jag gör är att dansa i tåspetsskor som tar väldigt mycket på fötterna. Jag har då gått till Eco Klinik Wislanda på fotvård i Alvesta för att mina fötter ska kunna må bra även fast jag dansar såpass mycket i tåspetsskor.

Sedan jag var tre år har jag dansat balett, men då var det bara lätta grundövningar som barn kan utföra. Ju äldre jag blev, desto svårare blev det såklart och när jag var 14 år fick jag äntligen börja att öva dansa i tåspetsskor som jag alltid hade drömt om. Nu är jag 24 år så jag har dansat i dessa skor i 10 år och för att kunna göra det måste man ha starka vader och ta hand om sina fötter. Därför brukar jag gå till Eco Klinik Wislanda som håller på med fotvård i Alvesta. Min vän som också dansar balett har inte gått på en enda session av fotvård och hon har extremt ont i sina fötter idag vilket jag förstår. Sedan kan det vara skillnad från olika fötter men efter jag hade tipsat henne om denna fotvård i Alvesta så har hon också gått dit regelbundet. Det är inte ofta man tänker att man borde ta hand om sina fötter och även sitt ansikte. Vissa fokuserar på annat än att vårda sig själv och jag tycker att man borde lägga ned lite mer tid på sig själv och sitt mående så att man faktiskt mår bra på utsidan också. Kom ihåg att ta hand om er själva! Kram på er!


Kommentarer är stängda.