Healing i Umeå

Healing i Umeå

Varmt välkomna tillbaka hit till min hörna av nätet där jag för det mesta skriver om saker och ting som har mycket med dans och fritid att göra! Här i mitt inlägg idag så hade jag dock tänkt mig att jag skulle ta och dela med mig lite av ett företag vid namn Karin Holm Esoterisk Konsulting som jag faktiskt tror kan vara rätt så behjälpligt för er som nu under de senaste veckorna har hört av er hit till mig och uttryckt ett intresse för det här med healing och reiki i Umeå med omnejd.

Detta var någonting som jag tror uppstod lite på grund av att jag själv nämnde lite snabbt i ett annat inlägg att jag hade börjat gå på healing här i Umeå där jag befinner mig. Nu när jag alltså vet att det ändå är ett par stycken av er som är intresserade av detta och som dessutom befinner er här i Umeå, så känner jag helt enkelt att jag varmt vill rekommendera just Karin Holm Esoterisk Konsulting till er alla, då jag verkligen anser att hon är bäst när det kommer till det som hon sysslar med och jag har verkligen allt förtroende i världen för henne och hennes behandlingar. I vilket fall som helst, så hoppas jag att detta inlägg här nu idag på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kunna få ut någonting av det. Jag tycker i varje fall att ni ska ta och kika vidare lite på just Karin Holm Esoterisk Konsulting ifall det nu är så att ni känner er nyfikna eller intresserade av detta och därför så kan jag även passa på att lägga in en länk här någonstans så att ni snabbt kan klicka er vidare till hennes egna sida!


Kommentarer är stängda.