Läppförstoring med fillers

Läppförstoring med fillers

När det kommer till mina egna läppar så har jag egentligen verkligen alltid varit oerhört missnöjd med hur dem ser ut och hur de på något sätt verkar påverka mitt leende. Därför så var det inte så konstigt att jag för ett tag sedan nu började använda mig av fillers och botox för att kunna förstora läpparna och även slappna av vissa muskler som gjorde att mina mungipor drog sig neråt för att helt enkelt kunna få ett gladare och vackrare uttryck.

En läppförstoring är alltså då någonting som jag har tänkt på i många, många år och med tanke på att jag är rätt för nålar så har det egentligen inte varit någonting innan som jag har vågat ta tag i, men nu för ungefär ett år sedan så kände jag bara att jag ville få det gjort och så frågade jag runt lite bland vänner som jag vet har gjort behandlingen, vilket för det första inte är en permanent sådan, och de rekommenderade att jag skulle vända mig till ett företag vid namn Smile by Therese Messelt. Smile by Therese Messelt erbjuder alltså kunnig och kompetent hjälp genom behandlingar med både fillers och botox till oss som exempelvis befinner oss i Falkenberg, Varberg och andra områden där omkring. Personligen så är jag ju hur nöjd som helst med det resultaten som jag har fått genom att gå till Smile by Therese Messelt och därför så kan jag varmt rekommendera att ni kikar vidare på just Smile by Therese Messelt och hennes behandlingar ifall det nu skulle vara så att ni också befinner er i ett liknande sinnestillstånd och verkligen vill förstora era läppar eller helt enkelt kanske bara få mer symmetri i ansiktet. Jag känner mig oerhört trygg hos Smile by Therese Messelt och tycker därför faktiskt numera inte alls att det känns läskigt med nålarna!


Kommentarer är stängda.